Bemutatkozás

Üdvözöljük Önt abból az alkalomból, hogy most cégismertetőnket olvassa, amelyben tájékoztatni szeretnénk Önt cégünkről, általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról.
 
A GT IRODATECHNIKA BETÉTI TÁRSASÁG 1998-ben alakult. A cég jelenlegi létszáma 3 fő, szakmai összetétele biztosítja, hogy a kereskedelem, és a szerviz szolgáltatás területén jelentkező kihívásokat szakszerűen elvégezzük.
Cégünk fő hitvallása hogy Ügyfeleinknek kiváló minőségű, kedvező áru termékeket, valamint könnyen elérhető, és főleg megbízható szolgáltatást nyújtson. Jelenleg 2 db saját tulajdonú gépkocsival rendelkezünk, amelyek folyamatos üzemben a nap 8 munkaórájában állandóan mozgásban vannak, ezzel is biztosítva, hogy – ügyfeleink elvárásainak megfelelően – a különböző karbantartási-, javítási feladatokat a legrövidebb határidőn belül elvégezzük, illetve a megrendelt termékek a lehető leghamarabb az Ügyfél birtokába kerülhessenek. Beszállítói cégeinkkel / egy márka akár több nagykereskedő közül van kiválasztva/ kötött szerződéseink biztosítják a jó minőséget, a megfelelő garanciát, alkatrész utánpótlást, és hogy Ön elégedett legyen minden, az általunk forgalmazott termékkel. Beszállítóink többsége rendelkezik a legmagasabb minőségi szabványokkal, amelyek garanciát nyújtanak értékesített termékeink minőségére. Cégünk Fejér, Veszprém, Pest megye területén lát el szervizelési, illetve beszállítási feladatokat. Cégünk mottója, hogy nem ragaszkodik egy márka mellett sem, hanem az ügyfelekkel történő személyes konzultáció során megpróbáljuk a legmegfelelőbb megoldást megtalálni a felmerülő igényekre. Természetesen a fent említett három megyében is szem előtt tartjuk partnereink teljes körű ellátását, így Székesfehérvári telephelyünkről, illetve futárszolgálat igénybevételével a leggyorsabb, legrugalmasabb kiszolgálásra törekszünk.
 
Cégünk immár az indulás óta / 1998 / a VARTA termékek Fejér megyei nagykereskedelmi forgalmazója.
Jelenleg több mint ötszáz partnerrel dolgozunk, s e partneri kört nemcsak megtartani, de folyamatosan bővíteni is szeretnénk. Reméljük, hogy széles és mindig bővülő kínálatunk, kedvező áraink és termékeink közismerten jó minősége elősegíti kölcsönös kapcsolatunk fejlődését.
 
A teljesség igénye nélkül ismertetnénk néhány ügyfelünket, akiket már több éve „hűséges” ügyfeleink között tarthatunk számon:
  • Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatal
  • Budaörs MJV Polgármesteri Hivatal
  • VARTA Hungária Kft. Budapest
  • Seawing Kft. Székesfehérvár
  • Dunapack Zrt. Dunaújváros
  • Fejér Megyei Főügyészség Székesfehérvár
  • Contact Kft. Székesfehérvár
  • Demiko Kft. Székesfehérvár
  • Maximál Zrt. Várpalota
  • Széphő Zrt. Székesfehérvár
 
Mottónk: Mindent az irodába-Mindent egy helyen az irodába
 
Ezen szemléletünk alapján végezzük szolgáltatási tevékenységünket is, azaz: az igényfelméréstől a gépek karbantartásáig magában foglalja a megfelelő berendezés kiválasztásához szükséges szaktanácsadást, értékesítést, a gépek üzembe helyezését, a felhasználók betanítását, garanciális és azon túli javításokat, kellékanyag ellátást, üzemeltetést.
Tájékozónkat ezzel bezárnánk, reméljük sikerült érdeklődését felkeltenünk és rövidesen ügyfeleink között köszönthetjük Önt is!
 
Üzenjen nekünk! Lézerkazetták és tintapatronok újratöltése